Kunderne siger

ATEA Kolding

 • Der er lys i øjnene på medarbejderne, og vi glæder os til at invitere kunder ind i vores nye, flotte rammer. Udnyttelsen af kvadratmeterne er helt fantastisk.

  Jens BerthelsenFacility Manager, ATEA

Viborg Storcenter

 • DN Group har for Viborg Storcenter A/S lavet en større udvidelse på godt 2.000 kvadratmeter af centeret. DN Group etablerede desuden ekstra p-areal, og jeg må sige, at det gik rigtig godt og vi er meget tilfredse med den udførte opgave. Det aftalte budget blev overholdt, og det er meget afgørende for os, da vi har en stribe investorer, vi skal stå til regnskab overfor. Desuden blev byggeriet afleveret til tiden, og det er også et væsentligt element for os. Alt i alt er samarbejdet med DN Group gået fremragende.

  Steen SandgaardDirektør, Viborg Storcenter

Syddanske Mediers bladhus Kolding

 • Resultatet af ombygningen blev et fantastisk mediehus, hvor Syddanske Mediers medarbejdere stortrives. Huset er siden brugt som inspiration ved ændringer i vore andre mediehuse i det syddanske område.

  Frank NielsenSyddanske Medier K/S

Sport 24 Outlet

 • Jeg har været med til at etablere 22 store butikker gennem de seneste tre år, og denne gang har nok været den mest uproblematiske af dem alle. DN Group har virkelig styret processen flot, smidigt og i en rigtig god stemning. Deadlines blev mere end overholdt, idet vi kunne overtage lokalerne en god uges tid, inden det aftale tidspunkt. Det har været en meget fin proces, og DN Groups folk har været et godt og behageligt bekendtskab.

  Allan Legardt JensenDetailchef, Sport 24 Outlet