Nyt datterselskab under DN Group A/S

Nyt datterselskab under DN Group A/S

DN Construction har set dagens lys og kan glæde sig over en fuld ordrebog

DN Group har pr. 1. februar 2016 udvidet strukturen med nyskabelsen af DN Construction. Den direkte årsag er, at man har udviklet en stribe nye projekter og har derfor stiftet DN Construction, som i fremtiden skal stå for produktionen af disse. I samme ombæring er DN Entreprise solgt fra.

DN Construction har en ordrebeholdning på mere end 200 mill., som skal opføres i 2016/2017. Her kan bl.a nævnes nyt domicil til Atea i Kolding, 10.000 m2 boliger i Århus, 3200 m2 boliger i København samt ikke mindst udvikling af Gimbelgrunden i Kolding.

Søger flere folk

Derudover har DN Costruction en pipeline på flere projekter i Kolding, Århus og København, så det tegner godt for fremtiden.
Den 1.marts flytter DN Group samt DN Construction til nye lokaler på Nytorv 5 i Kolding, og på grund af den positive ordretilgang søges 4-5 projekt-og byggepladsledere samt en arkitekt og kalkulatør til tegnestuen.

DN Group Samt DN Construction tegnes af adm. Direktør Jan Jensen, mens udviklingsdirektør Henrik S Nielsen varetager salg og udvikling. Den professionelle bestyrelse er ved udgangen af januar måned 2016 udvidet til seks personer. Ny i bestyrelsen er Kaj Aage Nielsen, som har en omfattende og mangeårig erfaring fra ledende poster heraf de sidste godt 16 år i byggebranchen.
Udover DN Group består DN koncernen af DN Construction, DN Tagteknik samt DN Tømrer der har 50 år på ”bagen”. Samlet i koncernen er der beskæftiget omkring 100 medarbejdere.

Yderligere information:
Salgs-og udviklingsdirektør Henrik S Nielsen
Mobil: 30450376
Mail: hn@dn-group.dk

0 comments

Leave a comment